Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám konstruktivní návrh: nechte si pokaždé zkontrolovat text někým, kdo trochu umí pravopis. V nadpisu máte chybu ve slově povinností (správně dvě n), v první větě ve slově výjimka (správně je dlouhé ý, krátké i, nikoli naopak).

0 0
možnosti

Povinnosti vlastníka vozidla upravuje zákon č. 168/1999 Sb. - Zákon o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů.

Autor se chce zbavit svých povinností tím, že je převede na někoho jiného.Rv

3 0
možnosti

No, to se člověk doví věci, ach jo. :-/

0 0
možnosti

Vážení, to je tak těžké přidat do zákona například jednu větu.: "Česká kancelář pojistitelů nejpozději do 3 dnů informuje domnělého vlastníka o nesrovnalostech v pojistění." ?

Zdroj: https://zdenekmacura.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752710

Aby mohla Česká kancelář pojistitelů zjistit že máte nesrovnalosti v pojištění, musela by permanentně prohledávat registry všech pojišťoven a srovnávat je s SPZ. A nejen to, SPZ dále srovnávat s registry vozidel, zda je vůz přihlášen. Protože ten váš kupující, mohl auto obratem odhlásit. A to vše v počtu 6 mil. osobních aut, 200 000 nákladních a autobusů, 1,2 milionů motorek a 200 000 traktorů. Já si myslím, že lhůta tří dnů je tedy k tomu luxusní a já bych ji zkrátil na 24hod.

Díky že vás máme.

0 0
možnosti
Foto

je velice nerozumné, autora brát vážně

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik