Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

I22v90a44n 80Z63b70o70ř54i69l

20. 12. 2019 9:23

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=kFRhJ3V9srw

Vyznavači islámu se dopouští hned několika trestných činů, pro které by islám,jako NETOLERANTNÍ náboženství, mělo být na našem území zakázáno.

Jestliže např. v Německu vznikne neonacicstická strana a je tam zakázána, její odnož je u nás automaticky zakázána také. To samé by mělo platit i o islámu. A je mi úplně jedno, kolik lidí jej vyznává, jestli deset nebo miliarda

§176

Omezování svobody vyznání

(1) Kdo násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné újmy

a) nutí jiného k účasti na náboženském úkonu,

b) zdržuje jiného bez oprávnění od takové účasti, nebo

c) jinému v užívání svobody vyznání jinak brání,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 a) na nejméně třech osobách, nebo b) se zbraní. §352 Násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci (1) Kdo skupině obyvatelů vyhrožuje usmrcením, ublížením na zdraví nebo způsobením škody velkého rozsahu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. (2) Kdo užije násilí proti skupině obyvatelů nebo jednotlivci nebo jim vyhrožuje usmrcením, ublížením na zdraví nebo způsobením škody velkého rozsahu pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta. (3) Stejně jako v odstavci 2 bude potrestán, a) kdo se spolčí nebo srotí ke spáchání takového činu, nebo b) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. §353 Nebezpečné vyhrožování (1) Kdo jinému vyhrožuje usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti. (2) Odnětím svobody až na tři lét

2 1
možnosti
LV

Pochopil bych, kdybyste vzápětí podal žalobu na Ministerstvo vnitra ČR, že nerozpustilo KSČM. Komunismus hlásá třídní nenávist a proto je podle § 403 trestního zákoníku trestným činem. Takže MVČR podporuje hnutí směřující k potlačování práv a svobod člověka.

6 1
možnosti
LB

Jsem asi ten poslední, kdo by se komunistů zastával, leč mýlíte se. Stanovy KSČM musí odpovídat požadavkům Ministerstva Vnitra a také jim odpovídají. Pochopitelně do hlavy komunistům nikdo kromě nich nevidí. Třídní nenávist však už dnešní komunisté otevřeně nehlásají. Sem - tam někdo (třeba Konečná) vysloví spojení "třídní boj a porážka kapitalismu", ovšem to je na úrovni politického souboje dvou ideologií a doktrín. Zde není důvodu hledat porušování ústavy. Takže komunistů se nezastávám ani omylem, ale Váš argument není přiléhavý.

5 0
možnosti
Foto

Keby ste boli na Slovensku, za tento čin by začali súdiť vás.

Spustila sa nám tu totiž séria procesov, v ktorých ľudí súdia za trestný čin hanobenia rasy, národa a presvedčenia.

Už čakám, kedy dôjde na mňa a mne podobných - vo svojich článkoch kritizujem ateizmus, islam, ba aj pápeža, čím som sa dopustila trestného činu hanobenia presvedčenia.

Potom emigrujem k vám do Čiech.

4 2
možnosti
LB

Rozhodnutí Nejvyššího soudu v kauze hidžábu nebylo založeno na výkladu práva, nýbrž na ideologickém přesvědčení a jistě i na strachu. Vaše současné trestní oznámení tedy míru obou těchto vlastností, které u soudů nemají být vůbec přítomny, znovu otestuje.

Jen nevím, jestli je dobré vyhrocovat takto situaci, podávat trestní oznámení, zhoršovat tu hysterickou kulturu sudičství, která se u nás rozmáhá.

5 1
možnosti
JB

J69a85n 87B84u14r66d80a

20. 12. 2019 11:21

Rozhodnutí NS bylo plně předvídatelné a následuje dlouhodobou rozhodovací praxi vyšších soudů.

2 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 2623x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik