Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Kritizovat naši nestrannou, objektivní a vyváženou ČT se 70% podporou, no nevím. :-)

7 5
možnosti
Foto

Cituji Vás dole: "....pro Vás naopak součástí té věcné diskuze, kterou se tak rád oháníte.....!. Můžete tedy prosím doložit zdroj svého tvrzení, nebo zase píšete ptákovinu?

11 0
možnosti
Foto

Na to nepotřebuji ani ČT ani Vás, abych věděl, že Babiš je lhář a křivák. Kromě toho byl členem StB, KSČ a jak sám uvedl, ani netušil na svých zahraničních cestách, co je to výjezdní doložka. Prostě tzv. nomenklaturní kádr. Při lhaní byl přistižen několikrát v přímém přenosu, i díky ČT. A proto všem obdivovatelům praktik našeho poctivého premiéra ČT právě tak vadí.

18 2
možnosti
Foto

K71a28r75e55l 61C80a22c72h

14. 12. 2019 12:47

Jen letmým pohledem zjišťuji ve Vašem příspěvku lež. Píšete, že Babiš byl "členem" StB. Já sice vím, že pouze neumíte rozlišit pojmy - člen, spolupracovník, agent, kandidát tajné spolupráce. Proto o Babišovi napíšete člen StB, což však je váš omyl, ale Vy takové věci u jiných lidí rovnou nazýváte lží.Takové odsudky vyplývají žel Bohu z lidské nenávisti. Pan Macura ve svém článku nastiňuje, jak se takového chování vystříhat.

3 1
možnosti
MB

Mnohdy přemýšlím, kde se v Němcích vzala ta obrovská podpora pro Adolfa. A co bych si vlastně myslel já samotný, když na moři - ve vzduchu - na zemi, všude vítězíme ? K tomu sofistikovaná podpora Josífka Goebbelsů ! Logicky, by se objevil někdo, který by poukázal - Že to správné není ! Co by s ním tak asi bylo ? Zřejmě by byl nazván štváčem, že je prodchnut Extrémní nenávistí vůči Vůdci ! On to s námi myslí přece tak dobře ! Zdravý rozum a fakta nebrat ! Tak to bude lépe ! .. :-)

10 1
možnosti
Foto

Podporu získal mj. díky všeobecné bídě a pocitu křivdy z výsledku 1.světové války. Vidíte aktuálně nějkou podobnost se současnou situací?

6 3
možnosti
PK

To je specialita ČT a je to velmi destruktivní tendence a není to jen v kauzách AB. Předpokládal bych to u privátní TV a nikoliv u veřejnoprávní.

12 6
možnosti
LB

Odkdy je investigativní žurnalistika považovaná ze destruktivní? Asi nevíte, že redaktoři ČT musí umět doložit a obhájit každé tvrzení, které vysloví. Pochopila bych, kdyby divákům vadily nepravdivé informace, ale ověřená a prokázána fakta?

Novináři mají odpovědnost vůči svým divákům, čtenářům, posluchačům; vždy by měli stát na jejich straně, nikoliv na straně mocných, které by měli kontrolovat.

Žádnou nenávist bych za tím nehledala...

14 3
možnosti
JP

Mě by mnohem víc zajímalo kde se naopak bere extrémní obdiv k A.B.....to že je trestně stíhaný, že je ve střetu zájmů/dotace Agrofert čerpal proti pravidlům EU jsou fakta, ne pomluvy, stejně tak upozornění německého FÚ Na možný daňový podvod s fiktivní reklamou

14 3
možnosti
Foto

Tak proč o tom ČT nenatočí seriózní reportáž? Určitě by se našlo dost vzdělaných a seriózních voličů, kteří by byi ochotni svůj postoj veřejně obhajovat.

7 1
možnosti
JT

J83i64r54i 56T14i27c43h37y

14. 12. 2019 2:49

Moje znalost Babidse je omezena a nechci njak snizovat vase zavery, ale dovolil bych si rici, ze ta nenavist proti Babisovi se pravdepodobne neda srovnat s nenavisti vedoucich Demokratu v USA vuci Trumpovi, kteri v dusledku toho vedou lzivou, fasistickou propaganda proti nemu od sameho zacatku jeho vstupu do prezidentskych voleb. Jista podoba je zde vsak zrejma. Pristi volby rovnez ukazou, zdali jejich zlocinne utoky vyusti ve vyssi vyhre Trumpa v prezidentskych volbach.

10 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale to trochu kulhá na obě nohy. Když za Vámi přijdu a řeknu, že můj manžel bije mě i obě moje děti, tak mě zastavíte s tím, že na pomluvy nejste zvědavý??

7 6
možnosti
HV

H48o44n57z90a 28V89r46á90n59a

14. 12. 2019 4:26

No, nevím jak autor, ale já bych se Vás zeptal, proč s tím v první řadě nejdete na policii...

7 0
možnosti
Foto

máte samozřejmě pravdu, karma R^

2 6
možnosti
Foto

Jedno lze ale konstatovat, ani ta medialni masaz nepomaha a Babis ma cim dal tim vic volicu . Jen jsem se tento tyden vydesila jak pracuji proti Babisovi i pres male deti ktere o politice nemohou nic vedet ani ji chapat . Museji z neho mit strasny strach . Ct neni seriozni jiz mraky let , neprekvapuje mne svych vzdy stranenía smer TOP 09 , ODS a kdyz tece do holin tak maji radi i CSSD. Jinak karma

13 7
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik