Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Trefný postřeh.

Ovšem je už trochu vidět v předešlých příspěvcích ony lidi s mozky vymytými antibabišismem.

4 2
možnosti
KT

Ach Bože, jak hluboko může idol Blesku a ostatního bulváru klesnout?!

3 0
možnosti
Foto

Je hrozné, když člověk dokonce s akademickým titulem blábolí takové nesmysly. Je to jen důkaz toho, že absolvováním vysoké školy, nelze nabýt ani inteligence, ani potřebné osobní duševní vyspělosti k správnému pochopení věcí.

Evidentně jste ukázal, že nedokážete ani hodnotit domácí násilí, natož politiku. Z vašich pomýlených názorů je zřejmé, že se vám zhroutil svět v chaosu moderního života z uvědomované neschopnosti se v něm orientovat a vytvořit si o něm vlastní názor. Z vašeho článku je viditelné, že vám vadí přemíra, často protichůdných informací, které ve vás vyvolávají evidentně zmatek a v samém důsledku nevědění.

Nakonec podle vás obětmi tyranie nejsou občané naší republiky, ale pan premiér, kterému dost možná se tím chcete zavděčit. Můžeme se jen domnívat, co je pravou příčinou vaší lhostejnosti ke skutečnosti a nedostatku snahy jí poznat a správně vyhodnotit. Mně osobně mýlí vaše uvedení titulu před svým jménem, což ovšem také nemusí být pravda a vaše lhostejnost může spolu s nadměrnou ctižádostí být vašim konstantním osobnostním rysem. V každém případě vykazujete znaky nevyspělého jedince v oboru, v němž uvádíte svou údajně dlouholetou zkušenost.

Možná, že byste měl vědět, že člověk, který ze sebe takto dělá znalce, bývá snadno manipulovatelný a pokud se stane součástí davu, pak mu snadno propadá až na takovou úroveň, že dokonce svůj osobní zájem obětuje zájmu kolektivnímu.(Takovou vlastnost člověk nabývá výhradně, když se stane součástí davu.)

Věřte, že i vysoce vzdělaný jedinec může být často ošizen obyčejným šejdířem a naopak prostý člověk znalý lidí může někdy spíš odhalit odborníka, než člověk se značnými odbornými znalostmi.

Jeden moudrý člověk řekl:

"Nejlepší cesta, jak být oklamán, je považovat se za chytřejšího, než ostatní.V

6 9
možnosti
Foto

Nesmysly blábolíte vy. Vás Babiš nějak trestá? Naopak nám všem rozumným dal naději, že se dá dostat z bahna korupce, kauz a podvodů, do kterého nás zavlekly bývalé vlády.

4 9
možnosti
Foto

A to jste vymyslel sám, pane magistře, a bez namáčení???

9 9
možnosti
PH

Soudruzi, nejsme jako oni.

1 0
možnosti
VH

A co já? Už roky se cítím psychicky týrán Babišovými nápady, trvalou lží, podvody a rozkrádáním rozpočtu. Zastanete se mě mně podobných?

9 1
možnosti
JL

Úžasná studie. Babiš oběť, to je přímo aristotelská logika.;-D

5 1
možnosti
PH

Nejlepší je, že Babiš je v současnosti všech stupňů naší administrativy jediný komouš a estébák a ještě k tomu zloděj. Dle mého by museli zavřít 90% politiků jenom za zlodějnu o dalším ani nemluvě.

1 0
možnosti
PA

P48e19t75r 92A68g11u84l53á93r

23. 6. 2019 15:06

V jaké organizaci by byl asi autor, kdyby nedošlo k Sametu? SSM, KSČ, StB nebo by byl jen PS VB?

4 0
možnosti
JK

tvl, to je dneska úplněk nebo co ?

3 0
možnosti
Foto

Horko. Dlouhý pobyt na slunci - a tohle je výsledek

4 3
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik