Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, je třeba bránit demokracii před pučem tzv. demoktratů. Za článek karma R^

4 4
možnosti
Foto

Líbí se mi oháňka demokracií od lidí, kteří vyznávají proudy veskrz nedemokratické...:-)

8 1
možnosti
Foto

Popsal jste to velmi hezky a máte netradiční pohled. Pravdivý, ale to se tady spoustě diskutujícím líbit nebude. Fandím Vám, jen ze své životní zkušnosti , za pravdu s e ztrácí kamádi, o známých ano nemluvě, taky práce.... prostě toto se nenosí a tak Vám fandím !!!! Mám stejný názor. !!!! Voliči volili stíhaného a vělico co dělají a udělají to znovu a bude jich víc ....

5 2
možnosti
SN

;-D ........Pane autore, na rozdíl od většiny diskutérů, kteeří se vyjádřili, já Vám to beze zbytku podepisuji. Ale.....jak je zatím z diskuse vidět, pustil jste se na tenký led: Zmínit se o Babišovi v dobrém, který tu konečně udělal pořádek, zlepšil hospodaření státu a lidem i republice se daří od sameťáku nejlépe,to se dneska nenosí!

Pořád někdo operuje "stíhaným" ! Pokud jsem to nezapomněl tak byl zbaven imunity a nic nebrání jeho obžalování, pokud je dost nevyvratitelných důkazů! A nebo, nemáme kam spěchat, sebrali bychom Fialovi, Kalouskovi, Bartošovi a dalším expertům, kteří svoje zanícené proslovy začínají.....máme stíhaného premiéra, tím by přišli o svoji oblíbenou hračku! R^R^R^!!

10 6
možnosti
AN

Když teď není ten Altner...

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. To není jen příklad ze středověku. To je základní způsob šíření a rozdmychávání paniky, hysterie, strachu a poplašných zpráv ve všech dobách a režimech. Takto, na základě vybičovaných emocí, vzniká lynč kolektivní viny, způsob, ve kterém si jednotlivci v davu léčí své neúspěchy, komplexy a veškeré nastřádané emoční napětí, ze kterého viní objekt, osobu, osoby nebo skupiny osob v domnění, že zničení těchto domnělých viníků, jejich zdeptání či odstranění, povede k zářnému cíli a zlepšení jejich životní frustrace. Takto jsou historicky popisovány mnohé revoluce a jiné sociální otřesy, na základě kterých se následně situace nejen že nezlepšila, ale stala se příčinou mnohých hospodářských i sociálních pádů. V daném konkrétním případě ze současnosti je nejpříznačnější skutečnost, že míra chamtivosti, nenávisti a dlouhodobé frustrace dohnala některé protagonisty opět k práskačství, namísto do Vídně, Moskvy nebo Berlína, tentokrát do Bruselu. To jsou ty paradoxy. V současných podmínkách neokoloniální gubernie se však pouliční vyřvávání stává spíše tragikomické a kontraproduktivní.

14 1
možnosti
Foto

Hezky sebou necháváte od Andreje Babiše manipulovat, jen co je pravda. Vůbec nechápete, že jediné, co dělá, je to, že tvrdí, že za jeho průšvihy, které dnes plní náměstí, může Brusel, místo jeho samotného. Ukázkový příklad záměny příčiny za důsledek...

6 2
možnosti
AM

A16d64a59m 46M84a42l79ý

10. 6. 2019 12:01

Velmi vtipné. ;-D;-D;-D

A to jsem se domníval, že na sarkastické parodie tu máme pana Trčálka.

3 2
možnosti
KT

Tak oni nám toho Babiše nakonec popraví?

No, to je hrůza, jak potom bude, popravený, vracet ty proklaté dotace?

9 0
možnosti
RR
RS

R56u29d37a 72S78l89a45v62í93k

10. 6. 2019 11:51

Ale to přesně protestující lidi chtějí, aby Babiš šel k soudu. On se tomu snaží všemi způsoby (včetně výměny ministra spravedlnosti) vyhnout.

7 2
možnosti
VH

Napsal jste to špatně. Nebyl určitě zvolen jen lidem, ale všeholidem.

Abychom byli přesní: ANO (nikoliv jmenovitě Babiše) volilo cca 18 % oprávněných voličů.

Zbývajících 82 % může klidně tvrdit, že ho nechtějí ani vidět.

7 0
možnosti
JH

J11a44n 10H16a80r18v94a14n

10. 6. 2019 12:35

Podle takových počtů volilo ODS, Piráty, Lidovce,.... ještě daleko menší procento lidí ;-D

4 0
možnosti

Lidi premiéra nevolí. Lidi si volí poslance. Ti bývají velmi různé úrovně, od doktorů a absolventů 2 a více vysokých škol, po takové, co se neumí téměř podepsat a říci kloudnou větu.

Premiéra jmenuje prezident a důvěru mu dává (jeho vládě) poslanecká sněmovna.

No a vaši "extrémisti" nezpochybňují volby poslanců, ani snad primárně práci jednotlivých soudců, ale zasahování obžalovaného do moci soudní shora přes ministerstvo spravedlnosti nebo zastrašováním či odvozem svědků (kdyby tohle chtěl dělat někdo jiný, šel by sedět do vazby). No a navíc bagatelizaci výsledků auditu pocházejících ze zdrojů mimo ČR (jo, tam Babišovy prsty nedosáhnou...).

11 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik