Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé, jak všichni špatní politici, zejména pak ti s diktátorskými sklony obviňují média. Je to jejich základní obrana proti zjištěním, ukazující jejich neschopnost či hrozné povahové vlastnosti. Zjištění zpravodajců jsou pro ně totiž velice nebezpečná.

Ještě zajímavější je, jak jim to jejich fandové baští.

PS: Klidně se fandové záporně uklikejte, uvedený fakt tím nezměníte.

0 0
možnosti

Je to opravdu příšerné.

Živě si představuji, jak mně někdo bere z ruky mikrofon (ať oprávněně či nikoliv), který já nechci vydat (ať oprávněně či nikoliv). Abych se při tom dotkl korpusu mého "protivníka" je ovšem vyloučeno, je nemožné, nestane se ani náhodou. (To jsem popsal představu ideologických zaslepenců.)

Pokud opravdu chceme blbnout, pokud se někdo lehce při "přetahovačce" dotkne oponenta (ani náznak opravdového násilí), pak nejen, že jsme jednoznačně tam, ale jsme tam velice hluboko.

0 0
možnosti

J31i87r86i 79T53i23c33h95y

10. 11. 2018 16:50

CNN je doupe levicackych fasistu, kteri napadaji zavile, az zlocinne, Trumpa od sameho pocatku. Rozsiruji nenavist, podporuji napadani volebnich kandidatu, lzou, vykazuji vice nez neuctu k prezidentovi v mire, kterouzadny Demokraticky prezident nikdy nezazil.

6 0
možnosti

Uz jenom zacatek incidentu byl pozoruhodny. Acosta jeko reporter muze prezidentovi klast otazky. On vsak zacina svoji tiradu slovy "I challenge you...", tedy obvinenim prezidenta. Nejde jen o CNN. Reporteri v mistnosti, (snad jen s vyjimkou FOX News), pripadaji jako smecka stekajicich psu, kteri se netaji svoji nenavisti k prezidentovi. A to ma byt elita novinarske branze?

8 0
možnosti

Reakce na cely "incident" na levicovem zpravodajstvim je jen dosvetsenim, proc tito "jako reporteri" na tiskovkach jsou. Staci si pustit komentare na ABC, CBS ci NBC. Snad, mate-li na to zaludek, se podivat na MsNBC a CNN. Joseph Geobbels hadra.

5 0
možnosti

P62e63t12r 92B37u76r89i58a49n

10. 11. 2018 13:52

Souhlasím, karma.

6 0
možnosti

Mediální mainstream obecně sestává z vyznavačů jednoho politického názoru, řekněme neoliberálního až neomarxistického, ostatní názory jsou v mainstreamovém zpravodajství a publicistice zastoupeny podstatně méně. Navíc existují zjevná tabu: Například Vaše téma legálnosti či nelegálnosti Islámu rozhodně nelze čekat v nějakém zpravodajství či diskuzním pořadu České televize či zde na Idnes.

Co dělat, když jsou té propagandy denodenně kolem tuny? Najít si také alternativní zdroje informací. A ty alternativní zdroje mainstream s železnou pravidelností označuje za fake news a každý redaktůrek mainstreamu na Vás spustí cosi o Sputniknews, ačkoli tahle krávovina má mizivou čtenost, jenže on proti tomu bude jako uvědomělý člen strany, vlastně co to kecám, jako uvědomělý člen mainstreamu bojvoat do roztrhání těla. Potom na Vás spustí cosi o fake news na Parlamentních listech, což už je natolik směšné, že to připomíná spíš konkurenční boj mezi periodiky.

6 0
možnosti
Foto

Inu, shlédnul jsem to video, mohl posoudit okolnosti uálostí a váš text a výsledný dojem mám ten, že vámi vnucený aspekt psychopatie bude nejspíš ovlivněn vašemi vnitřními pochody a stavy. Jiné vysvětlení v rozumovém spektru nenacházím.

3 9
možnosti

Macuru, na videu je hlavne patrno, ze ta zenska sahla na toho chlapa. Odstkovat nekoho neni totez jako na nej sahat - to udelal ten chlap.

2 6
možnosti

Cely prubeh tiskovky jsem videl v primem prenosu. Cely incident nastal Acostovou neschopnosti se chovat jako reporter a take jako inteligentni clovek. Protoze znam jeho chovani z drivejsich "incidentu", vubec jsem nebyl prekvapen pri teto tiskovce. Jestli se pracovnice BD dotkla Acosty, nebo on ji, je relevantni pri JEHO hulvatskem chovani.

Cela tiskovka ukazovala na "kvalitu" mnohych reporteru. Ukazuji jen svoji pritomnost pro napadani prezidenta. Ziskani jakekoliv "news" je druhorade. Presne, jak jsou svymi zamestnavateli rizeni.

10 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 31,60
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik