Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě nám zjistěte, kde se bere ta extrémní zaslepená láska k Babišovi - veřejně přistiženému lháři, největšímu dotačnímu podvodníkovi v EU(Čapí hnízdo), největšímu daňovému podvodníkovi v CZ (korunové dluhopisy), největšímu zneuživateli pravomocí veřejného činitele k mafiánskému likvidování konkurence (naši na ně klekli), agentu STB a ekonomickému migrantovi, který ani neumí česky...

4 2
možnosti
Foto

J32i14r42i 13B29i72l58i62n61a

14. 12. 2019 23:50

Takove hezke zahajeni a pak pan autor kyda spinu, extremni nenavist a lzi na adresu jakychsi reporteru, kteri se nemohou branit. Rv

3 2
možnosti

Ty citované výroky nemusí být v žádném kontextu, jsou křišťalově průzračné.

6 4
možnosti
Foto

pan Babiš byl již tolikrát přichycen při lhaní, lže dále a lidi mu to žerou.

A všimněte si, že do diskuze, kde by měl ty lži vyvrátit, on NIKDY nejde.

18 7
možnosti

J10i65t60k48a 21Č18e56r71n57á

14. 12. 2019 12:33

Je pravda, že Babiš neni žádný řečník a ten, který by strhl lidi jako třeba pan Minář to asi ne, ale. Nedá mi to, ale kde se bere tolik zla a nenávisti, jak si může dovolit třeba pan Mitrofanov na Novinkách psát, že je Babiš hovado a satan je pro něj příliš lichovtivé. Kde je nějaká etika, proč se musí lidé tolik urážek, proč koblihy a nevzdělanci. Babiše jsem sice nevolila, ale toto je mi protivné. Proboha snad i v demokracii se lidé mohou chovat slušně.

11 3
možnosti
Foto

Už několik roků píši příspěvky do diskusí, že současná ČT je co do manipulací a cenzury horší než komunistická ČST před rokem 1989. Komunisté měli svoje manipulace založené převážně na polopravdách, ale současná ČT se neštítí vyložených lží, jako je tomu například při zpravodajství o Rusku či Ukrajině.

To, co jste ve svém blogu napsal, je výstižné podchycení faktů, která normálně myslícího člověka přímo bijí do očí.

Bohužel je zde určité procento občanů, kteří slepě věří všemu, co v současné ČT vidí a slyší. Podobně tomu bylo i před rokem 1989.

Za mne karma R^

11 15
možnosti
Foto

... a jsou lidé, co zase bezmezně věří všemu, co řekne pan Babiš.

I když je mnohokrát usvědčeným lhářem.

14 3
možnosti
Foto

Extrémní nenávist vůči panu premiérovi vytvářejí systémem akce a reakce ti, kteří ho nekriticky adorují. Takže i pan autor má svůj podíl viny. Rv

11 4
možnosti

;-D No dobře...

Já také sleduju, co daný člověk říká. Ale také sleduju, zda je to pravda, nebo není. A zda pak plní své sliby, které dával.

Politik, který ustavičně lže a většinou pak udělá pravý opak toho, co nasliboval, u mě skončil a nemohu pro něj mít dobrého slova. Babiš je právě ten, který soustavně lže a neplní své sliby. A protože to dělá veřejně, zaslouží si také veřejné odsouzení.

Nějaká diskuze s ním není možná. Mele pořád tu svou, na nepříjemné otázky nebo nachytání při lži buďto nereaguje, nebo to označí za kampaň, nebo odvádí pozornost jinam (ptejte se mě jen na to, na co já chci odpovídat). Pokud se dostane opravdu do úzkých, začne zbaběle fňukat, jak mu všichni ubližují.

Takže pokud si chci zachovat čistou mysl, pro Babiše v ní nesmí být žádné místo. Jenže to by se do ní stále nesměl cpát - protože vyhnout se mu není možné.

10 3
možnosti

''Šílená, extrémní nenávist'' Proboha o čem to píšete? O islámistech?

8 5
možnosti
Foto

I15v27a31n 29M27a50r19e19k

14. 12. 2019 9:41

Jo nenávist p.Leinere. Pokud zde jeden VIP"demokrat" veřejně uvažuje o tom, že jediným řešením, jak zvrátit nynější vládu je občanská válka, tak potom byste to podle Vás nazval jak? Rv

5 9
možnosti

:-)......samozřejmě i já Vás chválím! Nejlepší jsou diskuse bez oponentů, a oponenti, kteří se např. v interwiev neshodnou s redaktorem si už víckrát neškrtnou! Viz....super novinář, dnes už nebožtík Petránek.

Nebo při presidentské volbě rektor jakési vysoké školy ekonomické, (jméno si bohužel nepamatuji,) zdatně odporoval.....od té doby utrum ! Tak to je! R^R^R^

8 8
možnosti

Iveta možná žije!!

Já jsem po čase začal pochybovat, jestli se ty věci staly tak, jak se mediálně prezentovaly. Je spousta pochybností, že tam mohla být jiná osoba. Nebo že to třeba byla domluvená akce. Psychicky mně pomáhá pocit, že třeba ještě žije," řekl redakci TN.cz Macura.

Podle něj jediný člověk, který ví, že je Iveta Bartošová skutečně mrtvá, je její bývalý manžel a Macurův sok Josef Rychtář. Případnou spolupráci na smrti Bartošové vidí třeba i tak, že se Rychtář mohl domluvit se strojvedoucím.

11 2
možnosti
Foto

 To je fakt dobrý. To bylo v nějakém Silvestrovském pořadu?

6 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik