Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).....Pane autore, jak je z diskuse vidět, napsal jste to výborně, protože ti slepí, co nechtějí vnímat výbornou skutečnost po letech, po Vás jedou, jak "kura po snoplu", jak se praví u nás ve Slezsku.

Staré časy, kdy tu vládla parta zlodějů, která kradla za bílého dne, bez obav z potrestání, protože měli policii i justici dobře obšancovanou, jsou pryč a doufám,. že se nevrátí! Proto ten řev. Ale,,,,,,mají to marné! R^R^R^!!

2 1
možnosti
Foto

Ale jinak vám chutná???

3 0
možnosti

Tak jako pan Hrubý doufám (i když nejspíš naivně), že je Váš příspěvek myšlen jako humorná nadsázka... Pokud ne, tak mohu jen povzdechnout se slovy "Pane Bože, komus to volební právo dal"...

1 0
možnosti

P19e57t18r 26B57u80r42i47a62n

17. 6. 2019 19:03

Panebože....! 8-o

1 0
možnosti

Pokud je to psáno jajko satira, velmi dobré.

Pokud je to vážně myšleno jako obhajoba trvalé ignorance zákona panem Bybišem, potěším Vás, neboť Vaše je království nebeské.

3 0
možnosti

...ingorance zákona panem Babišem, ... . sorry

0 0
možnosti

Kde berete tu jistotu, že zaměstnanec, který v minulém zaměstnání kradl, a nevidí na tom nic špatného, najednou krást přestal? Ostatně, třeba korunové dluhopisy, jimiž obešel placení daní, kupoval už jako ministr. A ten střet zájmů má právě jako ministr - učinil několik sporných rozhodnutí, která určitě pomohou jeho firmě, ale přínos českému státu je minimální.

5 0
možnosti

Zaměstnanec firmu neřídí. Firmu řídí zaměstnavatel. Pokud někdo někoho týrá, tak to může být pouze zaměstnavatel - zaměstnance.

2 0
možnosti

Na tom jste byl kde?

1 0
možnosti
Foto

Pokud to myslíte vážně, tak je to k smíchu, má li to být humorné, je to k pláči.

12 0
možnosti
Foto

Takový komik a leží ladem...?!8-o;-D

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS