Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D, jste číslo R^. Dejte vědět, jak s tím policie naloží

3 0
možnosti

Dobrá akce. Jen ať si ochutnají vlastní medicínu. Extremista Cemper rozesílá na kritiky islámu v průměru 20 trestních oznámení týdně.

9 0
možnosti

"Jestliže je to v muslimských zemích trestné, pak to dokazuje, že islám je hnutí, které směřuje k potlačení práv a svobod."

Pane Macuro, toto vaše tvrzení poukazuje vážný nedostatek základů logiky: Schpnost rozlišit mezi kauzalitou a korelací.

Uvedu příklad: "Jestliže je v českých hospodách kouření zakázáno, pak to dokazuje, že hospodští nedopřávají svým zákazníkům cigaretu k pivu."

1 1
možnosti

Nechapu, jak tak chytry clovek jako vy muze verit tem nabozenskym lzim.

0 0
možnosti
Foto

Jaká je pravděpodobnost, že tenhle plán výjde?

1 0
možnosti

Řekl bych, že nulová. Ale aspoň je sranda... :-)

7 0
možnosti

D57a15n74i77e29l 70A30d67a41m

17. 8. 2018 20:14

I zde diskutující by se měli nejprve seznámit s koránem, sirat rasul Alláh (CV Mohameda) a s nějakým hadísem, nejvěrohodnější je prý Bukhari. Pak by přestali tyto hloupé posměšky. Nebo jsou i diskutující "motivováni" Sorošem nebo petrodolary?

3 3
možnosti
Foto

Vedle, kolego. Soros a petrodolary jsou výběhové. Nevím, jak ostatní, ale já jsem řízen Mossadem, CIA a tajnou službou republiky Džibuti.

10 3
možnosti

D44a48n42i89e97l 30A56d90a51m

17. 8. 2018 20:09

Petrodolary asi nesmrdí ani v redakci iDnes.

4 3
možnosti
Foto

Za to, že kritika Mohammeda je v některých zemích trestná, může stát, nikoliv islám.

3 9
možnosti

Omyl, může za to Mohamed, který kritiku sebe sama zakázal a trestal ji smrtí - pokud kritiky přemohl. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Směji se při představě, kolik času autor tomuto dílu musel věnovat.

Je mi k zlosti, že někdo takový otravuje nějakeho úředníka a kolik koleček se bude muset v té státní byrokracii otočit, aby vypadl výsledek: "Totální nesmysl věčného potížisty!"

6 15
možnosti

Tady je něco špatně, domnívám se, že je to v autorovi. :-/

6 8
možnosti

L67u86d55ě56k 52T56o66n18d57r

17. 8. 2018 17:57

V autorovi seriálu o Muslimech ?;-D

5 0
možnosti
Foto

Tak už několikrát jsem kritizoval ve svém blogu idnes za některé jejích články. Ale napsat takový žvást, jako pan Macura, to bych neuměl ani já. A podávat trestní oznámení? To už je na diagnozu. A všimněte si ještě jedné věci. Pan Macura zásadně nepovoluje diskusi. S výjimkou dnešní exhibice. Potřeboval pohladit své ego. A jak zde někdo už napsal, Iveta zemřela, Blesk se o něj přestal zajímat, tak to zkouší zde a zřejmě, soudě podle karmy, našel ten správný ton. Kakraholte.

11 7
možnosti
Foto

Martine, svět je plný podobných Macurů, kteří potřebují své zviditelnění za každou cenu. Představa, že se svět o ně nezajímal, je silně frustrující. Nečtu bulvár, ale vzpomínám si, že na Seznamu po rozkliknutí bylo jednu dobu přemacurováno, on paní Bartošovou nějak unášel, pak zase o ni bojoval atd. To vše s maximem publicity.

Hyperkorektnost dnešní doby zabraňuje jeho veřejné označení patřičným termínem z oblasti psychopatologie. A tak - bohužel - musí nějaký poručík na stanici převzít tuto pitomost a místo pochůzky po rajónu, kde by mohl zabránit vykradení bytu či auta, sáhodlouze zdůvodňovat, proč podobnou hloupost nebude vyšetřovat a proč bude muset vypracovat dlouhou zprávu, kde bude spousta slov, místo toho, aby tento pamflet hodil do WC a pro sichr dvakrát spláchnul.

7 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS