Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Člověče, měl byste občas trochu ustoupit ze svého egoismu a připustit, že lidé mohou jednat i z pro Vás nečitelných pohnutek. Nemyslete si, že máte nebo jste měl schopnost vidět ženám do hlavy.

1 6
možnosti
PV

P27a79v39e97l 47V57é80b19r

3. 11. 2016 15:08

Pane Macuro, vaše pochybnosti stran celé kauzy jsou sice opodstatněné, ale poněkud se mýlíte. Možná dobře hodnotíte současnou situaci, ale alespoň zpočátku šlo o něco jiného: Dotyčná nebyla schopna splnit zákonné podmínky pro studium na střední škole (předložit potvrzení o úspěšném ukončení základního vzdělání) a protože tomu i odpovídaly i její studijní výsledky, byla vyloučena ze studia, což proběhlo, co vím, celkem bez odporu.

Až dodatečně jistá vysoká úřednice ji (nebo jejímu okolí) vnukla myšlenku, že by se to dalo svést na diskriminaci kvůli náboženství a že by se na tom dalo něco trhnout.

Úřednice kupodivu sedí na svém místě dál.

15 0
možnosti
PK

P43a89v21e77l 81K52i56l93i36k

3. 11. 2016 17:55

Ode mě karmaR^

S největší pravděpodobností máte pravdu oba dva. Vy i autor. Soudící se studentka jedná pod tlakem svého okolí za vydatné podpory českých ochránců lidských práv. Obě strany, jak muslimské okolí té studentky, tak čeští ochránci se hledali až se našli. Jde jim o likvidaci naší společnosti, rozšíření islámu a práva té studentky, zájmy české společnosti či lidská práva všeobecně je vůbec nezajímají.

Případů, kdy se například nějaká dívka z muslimské rodiny rozhodla žít evropským způsobem života a utekla od rodiny aby byla posléze policií chycena a vrácena nazpět rodině ze které utekla a ta se s ní mohla sama pěkně vypořádat, tak takových případů je v Evropě nepočítaně. Francie, Anglie, Německo. Prostě to, že by někdo z migrantů chtěl žít naším evropským stylem života, tak to se tady netoleruje. To jsou ta lidská práva a integrace.

11 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik