Fatalní neznalost islámu evropských soudců ničí svobody a práva Evropanů i muslimů

2. 03. 2020 9:11:08
Asi jste už slyšeli tu omílanou frázi, že máme náboženskou svobodu a tak nezbývá než islám tolerovat. To je ale fatální omyl. Náboženská svoboda je jeden z důležitých bodů Listiny základních práv a svobod.

Někdo se ale může zeptat, proč tam vůbec ten bod je, vždyť jestli někdo v něco věří a vyznává, je to přece jeho soukromá věc. Čemu a komu by vůbec mohla taková věc vadit ? Já vám odpovím. Vadí to různým mocenským systémům, které chtějí ovládat a kontrolovat lidi. A světe div se, islám je právě tím mocenským systémem, kterému v žádném případě nejde o svobodné vyznávání víry, ale právě naopak. Hlavním cílem islámu je naopak lidem svobodu volby víry vzít, aby si nemohli hledat vlastní cestu a sami se rozhodovat pro to, co chtějí vyznávat a vytvářet si vlastní názory na naboženské otázky a také je veřejně říkat. Žádný muslim na světě nemá svobodnou volbu víry a svobodu projevu ( zejména ohledně Mohameda ) To je ten ve skutečnosti hlavní znak toho být muslimem. V 17 muslimských zemích je za odpadlictví nebo za názor na Mohameda trest smrti, v ostatních jen vězení. Vyjímky neexistují.

Co víc říct, aby bylo všem jasné, že právě islám je tím systémem, který lidem násilně krade svobodnou volbu víry? Islám je právě tím systémem, kvůli kterým byla náboženská svoboda zahrnuta do Listiny základních práv a svobod. Kdyby nebylo islámu a jiných podobných systémů ( ve středověku katolicismum, komunismus a další ), vůbec by nebylo potřeba, aby takový bod náboženské svobody byl v základní Listině práv a svobod, protože by nebyl nikdo a nic, kdo by náboženskou svobodu potlačoval. Islám je právě tím systémem, kterému náboženská svoboda a svoboda slova nesmírně vadí a velmi krutě ji potlačuje.

Nedávno za účast na teroristické skupině a financování terorismu potrestal soud bývalého imáma Samera Shehadeha deseti lety vězení. To je zřejmě v pořádku. Jenže když obžalovaný namítal, že on se řídí právem šária a sekulární systém je špatný, soudkyně mu odpověla, že právě ten sekulární systém umožňuje muslimům vyznávat svou víru. Zase další soudce, co je úplně mimo.

To soudkyně neví, že správně by islám vůbec neměl být povolen ?

To soudkyně neví, že islám není jen náboženství, ale také politické hnutí ( náboženské příkazy jsou součástí státních zákonů a je to klíčový požadavek všech aktivních muslimů ) ?

To soudkyně neví, že islám zcela prokazatelně potlačuje základní práva a svobody a jeho podpora by měla být trestána ?

Soudkyně by naopak měla jasně říct, že kdo vyjadřuje podporu islámu, vystavuje se riziku trestnímo stíhání podle paragrafu 403. Jenže ti soudci, jak úplně pomatení blázní pořád melou ten nesmysl, že islám může být vyznáván. Kvůli této fatální neznalosti islámu, evropští soudci posílají Evropu krok za krokem do zřejmě ještě horšího konfliktu než byla první a druhá světová válka dohromady. Kdo ustupuje nesvobodě, stane se pak otrokem aneb za ni pak musí draze platit.

Svobodu je potřeba bránit proti všem systémům, které ji chtějí lidem krást. Anebo znáte jednoho jediného muslima, který Vám v pohodě řekne, že není problém přejít od islámu na jinou víru , říct to veřejně a také veřejně vysvětlit proč odchází od islámu a nemusí se ničeho bát ? Jestli najdete jednoho jediného takového muslima, pak jsem ochoten tohle všechno odvolat. Jenže nenajdete ani jednoho. Všem muslimům je totiž ukradena svobodná volby víry a nemůžou s tím nic dělat. A evropští soudci, včetně těch našich tu nesvobodu muslimů úspěšně podporují. Muslim totiž není ten, který udělal svobodné rozhodnutí pro islám, muslim je ten, kdo právě svobodné rozhodnutí ohledně víry nesmí nikdy udělat.

Hezký den.

Autor: Zdeněk Macura | pondělí 2.3.2020 9:11 | karma článku: 31.10 | přečteno: 732x

Další články blogera

Zdeněk Macura

Žádost o pravidelné týdenní reporty práce prezidenta

Dnes jsem zaslal novému panu prezidentu žádost o pravidelné týdenní reporty ohledně jeho práce formou emailů. Věřím, že kromě mé občanské povinosti chodit k volbám a platit daně, mám povinnost také kontrolovat práci politiků.

10.3.2023 v 13:11 | Karma článku: 14.09 | Přečteno: 390 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 24.35 | Přečteno: 447 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.11 | Přečteno: 512 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 651 | Diskuse
Počet článků 44 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2687

Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...